M

Aasiapärased kanarullid

4

20 min

Vaja läheb:

400g Härmavili wokisegu
1 pakk riisipaberit
500 g kanafileed
1 avokaado
värsket koriandrit pool laimi
1 spl õli praadimiseks
tšillihelbeid
Himalaya soola või meresoola
soovi korral värsket kurki

Tee nii:

Vala wokisegu köögiviljadele keev vesi ja jäta umbes viieks minutiks seisma. Selle ajaga saad ettevalmistada ülejäänud täidise. Tükelda kana üsna väikesteks tükkideks ja prae õlis kuldpruuniks. Maitsesta tšillihelveste ja soolaga. Puhasta avokaado ja tükelda avokaado. Rebi või haki koriander jämedalt. Nõruta wokisegu köögviljad, mis on nüüd täielikult ülesse sulanud. Sega kausis kokku wokisegu köögiviljad, kana, avokaado ja koriander. Maitsesta soola ja värske laimimahlaga. Pane sügavamasse anumasse veidi keedetud vett ja lase sellel veidi jahtuda. Kasta riisipaber mõneks sekundiks vette ja jäta see umbes minutiks puhtale niiskele köögirätikule või puhtale lõikelauale, et paber pehmeneks. Pane riisipaberi keskele lusikatäis köögivilja ja kana segu. Voldi küljed sisse ja keera rulli. Aseta rullid serveerimistaldrikule liitekohad allpool ja ära lase neil kokku puutuda, sest riisipaber kleepub kiiresti. Hoia rulle toatemperatuuril ja enne serveerimist lõika dianonaalselt pooleks. Serveeri soovi korral soja- või tšillikastmega. Sobib gluteenitalumatuse korral.

Retsepti autor: Kati Lehepuu