1. Lisa blenderisse kõik koostisosad va krevetid ja sidrunhein. Purusta kõik ühtlaseks.
2. Peksa noa tagumise poolega terves ulatuses sidrunheina vart, kuni tunned et aroomid hakkavad eralduma. Lõika pooleks.
3. Vala krevetid hoiustamiskarpi, lisa sinna marinaad, sidrunhein ning jäta maitsestuma 12-24ks tunniks.
4. Enne grillima hakkamist hoia puidust grilltikke vähemalt 1h vees, et need saaksid vett sisse imeda ja grillil kärssama ei läheks. (kindlasti kasuta puidust tikke, kuna metallgrillvardad juhivad hästi soojust ja võivad su krevetid üle küpsetada!)
5. Kuumuta grill keskmisele kuumusele ning küpseta ilma kaaneta mõlemalt poolt 1-1,5 minutit – kui krevetisabad hakkad krevettide põhiosa juba puudutama, siis on need üleküpsenud!
6. Serveeri meelepäraselt – kas värske salati või Tabboulleh salatiga!