1. Pane pannile küpsetuspaber ja vala peale Härmavilja Kullakesed. Raputa peale soola ja pane ahju umbes 15-20 min või kuni kuldpruunid.
2. Pane praepannile õli ning lisa hakkliha. Raputa peale maitseaine segu ning tomatipasta.
3. Prae peekoni kuubikud krõbedaks ja lisa hakkliha.
4. Prae kuni hakkliha on läbi küpsenud.
5. Pane pliidile pott ning vala sisse kohvikoore ja vahukoore segu, kuumuta keskmisel kuumusel kuni koor hakkab aurama. Keera veidi kuumust vähemaks ja lisa juustud.
6. Sega segu aeglaselt ja pidevalt,et juust sulaks ühtlaselt, muidu võib kaste jääda tükki.
7. Vala küpsenud kullakestele hakklihasegu, riivitud juust või juustukuubikud, lisa marineeritud kurgi viilud ja vala peale juustukaste.
8. Kaunista värskete ürtidega. Soovi korral võib lisada rohelist sibulat või murulauku.
Retsepti autor: Retseptisahtel