Sulata wokisegu, nõruta tekkinud vedelik.
Kuumuta 500 ml vett vähese soolaga keema. Lisa broilerifilee, keera kuumus madalamaks ja keeda 20 minutit. Kanafilee peab keetmise ajal olema veega üleni kaetud. Tõsta kanatükk veest, lase niipalju jahtuda, et saad teda käsitseda ning tõmba seejärel sõrmede abil peenteks ribadeks.
Kuumuta vokk- või tavalisel pannil õli. Lisa sulanud vokisegu ja prae kergelt läbi, vaid niipalju, et kõik köögiviljad korraks kuuma on saanud. Lisa kanaribad, sega kuumutades läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Keera kuumus kinni.
Sega kõik kastmeained kokku ja vala kaste köögivilja-kanasegule. Sega läbi. Maitse ning lisa vajadusel sojakastet ja/või laimimahla. Kaunista idude ja koriandriga. Naudi soojalt või toatemperatuuril. Sobib gluteenitalumatuse korral (sel juhul jälgi, et sojakaste oleks gluteenivaba).
Retsepti ja foto autor: Mari-Liis Ilover