Tõsta pärmitaigen sulama.
Kui taigen on sulanud, siis rulli taigen lahti.
Tõsta taignale suitsusinki või suitsupeekonit ja rulli taigen kokku.
Lõika kokku rullitud taignast parajad tükid ja mudi need käte vahel palliks.
Klopi kausis üks muna ja pintselda kuklid.
Tõsta pallid 180 kraadi juures ahju umbes 20 minutiks.
Lisa potti natukene vett ja rohelisi herneid ning lase keema.
Herneid on vaja ainult natukene kuumutada.
Püreesta herned saumiksriga ning lisa soola ja pipart.
Vahusta vahukoor ning lisa karulaugu toorjuust ja vahusta uuesti läbi.
Hakka hernepüreele vaikselt lisama vahukoort (kreem peaks jääma pigem vahukooresem ja kohev, mitte püreene, sest muidu voolab kreem kuklilt maha).
Tõsta kuklid ahjust välja ja lase neil jahtuda (muidu hakkab kreem soojal kuklil sulama).
Lõika kuklilt otsad maha ja tõsta hernekreem tordipritsi ning pihusta kukli vahele.
Tõsta kuklile saiamüts pähe ja kukkel ongi valmis.
Retsepti autor: Retseptisahtel