Valmista esmalt spinatikook.
Sulata spinat (vaja on 1/2 pakki Härmavili hakitud spinati portsjoneid). Vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks. Sega juurde õli ja sidrunimahl. Sega kuivained (jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, sool) omavahel, siis sega õrnalt muna-suhkruvahu hulka. Sega juurde sulanud spinatiportsjonid ning sega tainas õrnalt ühtlaseks.
Kalla tainas võitatud 22-24 cm vormi. Küpseta 180-kraadise ahju keskosas u 35 minutit, kuni kook on läbinisti küpsenud (kontrolli küpsust tikuga).
Lase vormis veidi jahtuda, siis kummuta vormist välja ja lase täielikult jahtuda. (Koogipõhja võid kuni 2 päeva varem valmis küpsetada. Keera toidukilesse või fooliumisse ja hoia jahedas).
Toorjuustuglasuuri jaoks vahusta toasoe toorjuust sõelutud tuhksuhkru ja pehme võiga. Määri koogile või kasuta pritskotti tupsukeste tegemiseks
Kaunista Härmavili kirssidega.
Nami-Nami perenaine Pille Petersoo valmistas Härmavilja 20. aastapäevaks isuäratava spinati ja kirssidega koogi.